Comunicat de presa

În perioada 01-06 iunie 2021, Primăria orașului Abrud din județul Alba va desfășura o serie de activități culturale, sportive și educative, pentru copiii și tinerii din Țara Abrudului, cu intenția de a promova unitar două sărbători de tradiție: Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie și Ziua Internațională a Mediului – 5 iunie, pe care Consiliul local al orașului Abrud dorește să le celebreze sub conceptul-umbrelă BIOS ABRUD.

Oportunitatea de a găsi o cale comună de comunicare, prin care un mediu curat și sănătos ajută la creșterea armonioasă a tuturor, copii sau adulți, este filozofia prin care vrem să atragem atenția membrilor societății noastre și să promovăm, cu acest prilej, și un maraton de vaccinare în mica noastră comunitate.

Primăria orașului Abrud susține sportul, cultura și educația, și adresează invitația de a participa la evenimentul BIOS ABRUD tuturor celor care prețuiesc aceste valori.

În ziua de 1 iunie 2021, actorul Dorel Vișan va susține un atelier creativ de teatru, improvizație, regie și mânuire păpuși, iar in 5 iunie 2021, invitatele evenimentului, Gabriela Szabo și Simona Amânar Tabără, în calitate de ambasadori ai sportului românesc, vor fi prezente la competițiile sportive.

În zilele de 5, 6, și 7 iunie, Primăria orașului Abrud, Spitalul Orășenesc „ Dr. Alexandru Borza” Abrud, Crucea Roșie Alba și Direcția de Sănătate Publică Alba, organizează un Maraton de Vaccinare, pe care îl propune atât comunității, cât și turiștilor aflați în zonă. Pentru vaccinul Pfizer se poate face atât prima doză, cât și rapelul, pentru cei care sunt în perioada de rapel, iar pentru vaccinul Johnson & Johnson, se face o singură doză.

Programul evenimentului BIOS ABRUD poate fi găsit pe pagina http://www.primariaabrud.ro/  și https://www.facebook.com/primariaabrud

 

 

Cristian Alexandru Albu

Primar

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.